sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Tell me your secret








Siinä teille viikonlopun kuvailuja. Perjantai oli ihanan rento ja kaikinpuolin kiva ! Lauantaina aamupäivän olin äitin kans kaupungilla, mukaan tarttus kirppistavaraa äitille ja mulle sählymaila, vihdoin ! Saan palauttaa lainamailan takasi omistajalleen :) ja ruokakaupas käytiin, pitkäst aikaa söin ihan tajuttoman hyvää lohta ! :Dd Sit illal mentiinki porukalla keilaa ja syömään ja muuten vaa chillailee, taas kerran paras seura ja hyvä ruoka ja parempi mieli.

Tänään olin kuvailemas ratsastustuntia, kävin Lassilla ja nyt ei oo oikeen vielä ainakaa suunnitelmii illaks. Teen ainaki kaikki läksyt loppuun ni niistä ei tarvii huomenna huolehtia, ja siivoilen ja katon varmaan telkkaria ja käyn ehdottomasti lenkillä ! Ihanan rento loppuilta siis toivottavasti. Mietin kans sitä mopon pesua mikä on vaa lykkääntyny eteenpäin..
Tos vikas kuvas huomaattekin mun ihanan puhelimeni jonka menin tiputtamaan joku pari viikkoo sit, sisänäyttö paskana ja kokoaja noi mustat pikselit suurenee.. Koht en nää tost mitää, huolto ois parin viikon sisäs mahollisesti.. Ja eilen kaatu myös mopo mist meni peili paskaks ja lähti jopa koko paska irti siit, ja sit jarrukahva menee kans uusiks. Jes..

1 kommentti: