perjantai 23. syyskuuta 2011

I wanna fly

Naisopetta ja oli antamassa matematiikan tukiopetusta: "Kolme lintua istuu puhelinlangalla. Metsästäjä ampuu yhden. Kuinka monta lintua jää langalle? Oppilas mietti hetken ja sanoi mietteliäästi: "Ei yhtään." "Ei, ei, ei. Yritetäänpä uudelleen", naisopettaja sanoi kärsivällisesti, "Kolme lintua istuu puhelinlangalla. Metsästäjä ampuu yhden. ... Kuinka monta lintua jää langalle?" "Ei yhtään.", poika vastasi jämäkästi, eikä naisopettaja voinut kuin huokaista: "No, miten päädyit tulokseen?" "Yksinkertaista", poika vastasi, "Kun metsästäjä ampui yhden, laukaus pelästytti kaksi muuta tiehensä." "Niin", naisopettaja vastasi, "vastaus ei ole se mitä haettiin, mutta pidän ajattelutavastasi." "Okei", poika virkkoi, "Nyt on minun vuoroni kysyä. Kolme naista istuu penkillä syömässä mehujäitä. Yksi nuolee, toinen puree ja kolmas imee. Kuka heistä on naimisissa?" Naispettaja katsoi kirkassilmäista poikaa, värisi suuttumuksesta ja punastui. "No niin", poika kärtti, "Kolme naista istuu penkillä syömässä mehujäitä. Yksi nuolee, toinen puree ja kolmas imee. Kuka heistä on naimisissa?" Naisopettaja nielaisi ja lähes kuiskasi vastauksensa: "Se joka imee?" "Ehei", poika vastasi, "Se, jolla on vihkisormus. Mutta pidän ajattelutavastasi."


Siinä vähän kevennystä, itte hekotin tääl ainaki kippuras, taitaa nää kouluviikon paineet purkautuu aina perjantaisin mitä kummallisin keinoin :D

Laitan pian ihan kunnon postauksen, nyt aattelin tehä läksyi jo etukäteen ni ei tarvi semmosista huolehtia sit sunnuntaina. Siihen asti hellurei !

1 kommentti:

  1. BOKSERI!! :D

    Hmmm, tosi hyvä blogi ja pelottavan samanlaisii ajatuksii ku mulla, ainaki paris jutus.

    VastaaPoista