perjantai 7. lokakuuta 2011

Tähän päivään mahtuu iloa monta, tunteita tuntemattomia

Elämä alkaa voittaa, oikeestaa elämä on ollu voiton puolel jo kauan. Ihanii ihmisii onneks löytyy täst maailmast vaik niit kusipäitäki toki on, ja joskus kusipäät voi paljastuu sittenki iha siedettäviks ihmisiks. Maailma & elämä on kummallisii asioit, joskus tapahtuu jotai mitä sä et ikinä uskois et ois tapahtunu ja kun sä vähiten odotat sitä mitä sä eniten toivot, se saattaa yllättää sut sata nolla ja hypätä sun eteen.
Tunteet on kummallinen juttu, sä pystyt tietyl taval vaikuttamaan niihin, ja sun pitääki vaikuttaa niihin ettei ne kyyditse sua ympäri ämpäri ja sä et voi tehä mitään. Sul pitää olla se tietty ote sun tunteista mut eihän kukaan silti tunteilleen mitään voi. Ne saattaa yllättää sut itteski nii pahasti et sä tiput kärryiltä sun omas elämässä, et tajuu miks teet asioita joita et haluu tehä.
Joskus sä silti tajuat ihan yhtäkkiä, et vaik kaikki vaikutti viel tunti sitte epätoivoselta ni silti sul on kaikki hyvin just nyt. Et sä tarvii kaikkee mitä sä toivot ollakses onnellinen. Joskus joku, mitä sä haluat palavasti ja oisit valmis antamaan sil asialle kaikkes, ei loppujenlopuks ookkaan sitä mitä sä haluat ku sä saat sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti