sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Fall in love with you

Taas on se paha fiilis poissa ja ilonen mieli tuli takasin. En oo oikeestaa pahemmin koskaa tykänny erityisesti syksystä mut tää aamu avas mun silmät uuteen aikaan, syksystäki voi tykätä !
Ihan ensimmäiseks ihan hirmu outo ilmotusasia. Heräsin tänää puol 9, siis sunnuntaina ! Ketään ei oo kotona vielkään, ne on jossai veljen harkois. Otin koneen käteen ja käperryin sohvalle Danio-jugurtin kans, uudistin ulkoasun melkeenpä joka kohdasta ja ite ainaki tykkään. Entä te ? :-)
Eilinen päivä oli kyl ihan super, vaik ei se siltä vaikuttanu aluks. Ei hitto mä rakastan tollasii iltoi ku ei oo kiiret minnekkää ja sen kellon voi unohtaa ! Kuvia piakkoin !
Tän päivän ohjelma koostuu oikeestaan aika pitkälti siitä et laitan piakkoin itteni kuntoo, voisin mennä kuvailemaa tonne ihanaan ilmaan. Taas. Sit jossain välis luen siihen koko ajan lähestyvään äikän kokeeseen.. Ja sit kattomaa & kuvaamaan Lassin peli !
Oi että, miks en oo tajunnu et onhan syksy oikeestaan ihan jees, vaik sitä vettä sateleeki ja on kylmä ? Eniten tykkään niist kirpeistä aamuista ku saa pukee lapaset kätee ja jonku paksun neuleen ja sit on lämmin vaik naamaa vähä kylmettääki. Se on ihanaa ku lehdet muuttuu viel tost tyhmän keltasesta punaseks ja oranssiks ja ruskeeks. Onhan tä sittenki aika rakkautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti