perjantai 19. elokuuta 2011

Vilma

En osaa lajitella mun kavereita mitenkään tärkeysjärjestyksiin enkä haluakaan, joten kaikki tulee ihan sattumanvaraisesti esiteltyä. Ekana Vilma.



Ollaan tunnettu Vilman kanssa jo monta vuotta, mut vast oikeestaan viime talvena tutustuttiin lähemmin. Tutustuminen vähän venyi, koska ainakin omasta mielestäni ihmisiin on vaikeaa tutustua nopeasti ja meillä ei ehkä ollut muuta yhteistä kuin harrastus.
Alettiin hoitamaan samoja yksityishevosia, joten ainakaan puheenaihe ei ikinä lopu kesken.. Se tietenkin lähensi meitä entisestään, samoin se, että tunsimme molemmat Ellenin hyvin. Nähtiin Ellenin ja Vilman kanssa aluksi sillointällöin, kokoajan useammin, nykyisin näemme Vilman kanssa joka viikko, käymme samassa esteryhmässä ja yksityistallille saamme toisistamme seuraa. Myös tyttöjenillat (+Lassi) ovat ihania tämän neidon läsnäollessa ! Meitä yhdistää huumorintaju, porukka, jossa viihdymme, sekä harrastus. Vilma on ihanaa seuraa, hänelle saa aina nauraa ! ;)
Vilman tyyli ja vaatteet on ihania. Hänelle sopii juuri se, mitä hän pukee päälle. Eniten kateellinen olen farkkuratsastushousuista, jotka on kuin tehty hänelle !

Parhaat puolet tuossa märyn otuksessa on:
  • huumorintaju
  • vaatemaku
  • jalat !! (kadehdittavat)
  • ratsastustaito
Meillä on aina hauskaa, parhaimpia muistoja on kaatosaderatsastukset, peltolaukkailut ja iltahämärässä keskustelut viikko sitten. Tallilla se, mitä minä en osaa, Vilma osaa.

Tää tyttö on ykkösvalintoja kavereista ♥! rakastan:)

4 kommenttia:

  1. hei mun sukunimi perseesee täält :d

    VastaaPoista
  2. ja et oo tosissas noitte kuvie kans :D valitset aina kaikkei kamalimmat hyi olkoo :D

    VastaaPoista
  3. oikeesti voin kertoo mut must löytyy jotai vähä järkevämpiiki kuviii....:D

    VastaaPoista