tiistai 16. elokuuta 2011

Moves like jagger

Sataa. Sataa. Sataa. Sataa.

Postailu jääny, en vaa oo jaksanu, lukion ensimmäiset päivät on imeny must kaikki mehut. Keskiviikko ja torstai oli luentopäivii, meinasin monen muun tavoin nukahtaa sinne luentosaliin tai liikuntasaliin tai ryhmätutustumisiin. Oli se aluks aika pelottavaa, kyl se nyt muutaman kunnon koulupäivän jälkeen menettelee. Musatunnit on ihanampia varmaankin, laulellaan kaikkii kivoi biisei ja sit se ope on omalaatune.. Mut kyl mä sillee ihan tykkään. Ois vaa se oma, hajoamaton "porukkka" kene kans olis kokoaja.



Siinä parit kuvat, viime viikonlopusta sen verran et vietettiin lauantai Ellenillä Vilman ja Lassin kanssa, illal/yöl ku oltiin vaan me tytöt, ni päästii taas niihi ihanii fiiliksii ku istuttii katoksessa hämärtyväs illas ja puhuttiin ihan tyttöjen kesken kaikesta, naurettiin ja vakavoiduttiin ja naurettiin. Ens perjantaina ois tarkotus mennä taas, oih että mä rakastan tollast laatuaikaa ja seuraa ♥
Muita kuvia en jaksa enkä halua julkasta, eikä niis taas ookkaa paljon mitään mielenkiintoista.

Joskus voisin taas tehä jonkun erikoispostauksen, ehdottakaa te, minkä näistä, vai haluatteko kenties jotain ihan muuta ! Tässä pari ideaa johon toivoisin kommentteja:
  1. Vaatekaapin aarteet
  2. Onnistuneimmat kuvat - luontokuvat ? eläinkuvat ? itsestä otetut kuvat ?
  3. Kertoisin tarkemmin elämästäni - harrastuksista tarkemmin (menneistä, nykyisistä, mahdollisista tulevista), perheestä, vapaa-ajasta, koulusta, tulevaisuudenhaaveista, toiveista ?
  4. Esittelisin jonkinlaisen joukon kavereita ja jokaisesta jotakin tekstiä ja mahdollisia kuvia ?
  5. Minusta ja Lassista jotakin :)
  6. Musiikkimausta, lempikappaleista
Kommentoikaa, ehdottakaa ! Jos ehdotuksia ei tuuu, ettekä kommentoi :( ni laitan vaikka noi kaikki aina sitä mukaa kun jaksan. Nyt ettimään musiikin esitelmään jotain tietoo mahollisesti Rihannasta, ehkä maailman kaunein ja hyvä-äänisin nainen ♥ see ya !

4 kommenttia: