lauantai 20. elokuuta 2011

Essi





En muista semmosta aikaa etten ois tuntenu Essiä. Yhessä ollaan koettu naurut, surut ja riidat, aina neki ollu niin turhia. Meillä on vaik mitä muistoja, mitä en koskaan tuu unohtamaan:) Ehkä ne parhaimmat muistot on toi ^ ylempi kuva, ku oltiin yhessä muoti&hiuskuvauksissa, kaikki meijän ruuanlaitot ja yökyläilyt ku ollaan vaan syöty ja katottu leffoja ja sit tietenki kaikki tallilla koetut hetket. Ollaan myös oltu kaikennäkösillä keikoilla yhessä, nää kaikki mainitut jutut on ihan tähtihetkiä ! Täl hetkellä me ollaan ehkä vähän etäännytty toisistamme, mut tiiän silti aina, kuka on se kenen kans tulee ne aidoimmat naurut ♥:)
Lähiaikoina on ollu vaikeita aikoi meijän ystävyydessä, mut niitä en ala kertomaan täällä. Ku Essi saa kepit pois ja pääsee taas tulemaan tallille, me aletaan näkemään enemmän jo tallilla ja muutenkin, kun Essi pääsee paremmin liikkumaan:) Mä muistelen kaikkii meijän aikoja hyvällä, mua naurattaa jo nyt ku mietin mitä kaikkee ollaa koettu ja kuinka tyhmii juttuja meil on oikeesti ollu !
Tää tyttö on kyllä ollut aina ja tulee olemaan mun ykkösissä ! Rakastan♥
Ja jos sä Essi luet tätä, ni en mä oo missään vaihees ollu kunnol vihanen enkä oo ikinä vihannu sua vaik oisin antanu semmosen kuvan itestäni:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti