keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Sorry, I can't be perfect

Heipparalllaaaaa, en nyt millään jaksa siirrellä kuvia koneelle, ku kaikki kamerat ja johdot on ylhäällä, ja itte istun alhaalla värit päässä. Blondit pitäis tulla, ja toi ruskee raita taas esiin, eli ihan perus :)

Tänään oltiin Hangossa porukoitten kanssa. Siel oli ihan aurinkoista, ihania maisemia, pikkukauppoja ja ku ajeltiin viel vähän matkaa jonnekkin päin ni tuli semmosii mukulakivikatuja ja pikkuputiikkeja ja ruukkeja ja latoja ja peltokirppiksiä ja vanhoja ravintoloita ja siltoja ja kukkia ja peltoja ja hienoja taloja ja vaikka mitä ! Kierreltiin vaan jokapaikassa autolla ja kävellen, syötiin pitsaa ja jätskiä, uitiin meressä ja kiipeiltiin kalliolla. Nähtiin myös kolari, jossa mopo oli lentänyt auton KONEPELLILLE ja jäänyt siihen.. ?!? Laitan kuvia sit myöhemmi, ku nyt ei millään kykene.




Oon ehkä muutenki viettäny vähän hiljaiseloa täällä blogin puolella, mut jotenki oon tajunnu et se kauan odotettu kesäloma on nyt reilu viikon päästä särkynyt ja haihtunut ja unohtunut kesäisiin untuvapilviin. Yritän miettiä kaikki vaihtoehdot, kaikki asiat, joita on kesällä jäänyt kokematta, ja yritän toteuttaa ne. Kaikista suurimmat unelmat ja toiveet ja suunnitelmat on peruuntunu, päättärit ja lintsireissu ja tietenki rillailut on tietenki ollu ihania, mut se jokin on puuttunu täst kesästä. Lämpöä on riittäny, Lassin kanssa on ollu mahtavaa, oon toisaalta onnellises elämäntilantees mut silti. Jotain puuttuu. Ehkä odotin kesälomaa liikaa ? Ootteko te muut huomannu saman ? Ehkä ankean ja kylmän talven jälkeen kaikki odotti leppoisaa ja lämmintä kesää, uusia juttuja, uusia tuulia ja tuttavuuksia, mutta saimmekin ukkoskuuroja, ysivitoset stressiä uuteen kouluun siirtymisestä ja lukiokirjojen ostosta, huolta siitä, saako opiskelupaikan vai ei, rahahuolia ja kolareita. Mietitään ja odotetaan liikoja itsestämme ja kavereistamme, suunnittelemme matkoja, unohtumattomia reissuja, jotka lopulta hajoavat vain unelmiksi, ehkä joskus toteutettaviksi. Kesä on ollut lämmin ja sateinen, pitäisi elää hetkessä, silti kaikilla varmasti mielessä se koulunalku, synkeä ja ankea syksy, jolloin se kaikki kevään ja kesän rakkaus ja lämpö katoaa. Toki on ihanaa pukeutua lämpimiin vaatteisiin taas, kaivaa ne tuubihuivit ja kevyet takit päälle, pukea farkut päälle tuntematta oloansa kuumaksi ja hiostavaksi, ostaa uusia neuleita ja kääriytyä niihin muistellen kuitenkin ihan mukavaa kesälomaa. Jokaisessa kesälomassa on kuitenkin sitä omaa taikaa.

huomatkaa gillar & gillar inte - nappulat !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti