perjantai 8. heinäkuuta 2011

Give me everything

Fabri Fibra - Tranne Te










on tää kirjottaminen jääny, ku on ollu kiireit tallil ja sit sain tos uutisii et pelti on kolissu aika rankasti ni on ollu kiireit ja kauheesti murehdittavaa ja mietittävää.
mut veikka on menny hienosti, sitä vaa kiusaa noi paarmat ja ötökät kauheesti ni vähä sähläämiseks menee välil ! ;s mut poika on nyt saanu sitä itseluottamust nii paljo et uskallan jopa lähtee sen kans yksin maastoilee ja laukkaileekki siel(:
en oikee tiiä onks täs tapahtunu mitää kauhee erikoist. päivät on menny tallil, lassin ja ellenin kans, sillon tällön vilman kans, ja siel sairaalas. onneks ei mitää kauheen vakavaa kuitenkaan mut en nyt ala enempää paljastelemaan. (:

jotenki tuntuu et loma on vaa vilisssy mun silmien ohi ! en oo ehtiny paljo mitää tehä, en oo saavuttanu kunnol mun tavotteit jotka oli siis et alan jokapäivä tai ainaki jokatoine pv lenkkeilee, no se on jotenkute onnistunu. toine tavote oli et pidän positiivist asennet mut silti mietin kokoaja et apua loma loppuu. ja sit kolmas tavote oli etten syö ja oo kauhee laiskamato joka päivä. no se on puoliks toteutunu mut en oo tyytyväine :D kyl se tästä. on lomaa sentää viel alle (?) puolet jäljel ! siit aijon nauttii täysii, nauttikaa teki !

puss♥

2 kommenttia: