sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Jet Lag

Perjantaina tein sen, minkä luulin olevan mahotonta.
Mä pyöräilin Lehmijärvelle ! Eli matkaa kerty semmone 30km yhteensä, mut kyl se mukavasti taittus Lassin kanssa (: Rusketusrajat tuli vihdoinkin KUNNOLLA esille, ja olihan se ihan kiva reissu muutenkin (: Ja jalat ei oo ku ihan vähä kipeet siitä ! Kunto on kyl pikkasen rapistunu täs kesän mittaan..


Tänään näin pitkäst aikaa Essiä ♥ sit loppuilta kuluki Lassin kanssa taas, rillailtiin ja syötiin äitin tekemiä muurinpohjalettuja, miten ne voi olla aina nii hyviä (: ja vaik sä oisit kuin hyvä paistamaa lettuja, ni SILTI aina ne pari ekaa menee päin pyllyä. Se menee aina nii !
Sit katottii äitin kans tänää viel niit kaikkii lukiokirjoja mitä pitäs ostaa. Siihen uppoo ihan kivasti sitä rahaa, mut oon myös alkanu kattelee kaikkii ihanii syysjuttui mitä pitäis tilata / ostella.... Saa nähä mihi äiti lämpenee !

Huomen ois tarkotukses päästä pitkäst aikaa tallille, ku toi ukkonen ku pilas kaikki suunnitelmat lähtee omistajan kans maastoon ja kaikkee :( mut huomen pitäis olla ihan hyväpäivä, toivottavasti ! Märkää siel varmaanki on, mut en mä sokerista oo !


Päivää on huonontanu kummasti se, et mul on silmä turvonnu. Taas. Se on siis tulehtunu, ja toi silmäluomi tulehtuu vähänväliä, ja sit siihen jää semmonen kummallinen patti. Pitää vissiin tilata aika yksityislääkäriltä..... (y) Mä kuolen, jos tää on turvonnu viel sillonki, ku lukio alkaa. Ei ois eka kerta ku turvotus ei vaa häviä ja ilmenee kaikkii maailman allergioita silmätulehduslääkkeistä. Huh.

Mut huomenna siis herätys jo 9, ettei mee tallilla koko päivää. Kello on jo puol 1 ja viel pitää kiiruhtaa viimisenä saunaan, joka on jo oottanu mua siellä lämpimänä kauan, muut on tullu siel jo pois.. See ya later alligator ! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti