maanantai 2. huhtikuuta 2012

uusi alku ?

Koko yön mietin, et poistanko koko blogin ja alotanko uudelleen jossain toisessa osotteessa vai poistanko vaan kaikki edelliset postaukset, koska tuntuu et kaikki vanhat postaukset ei vaan oo yhtään mun tyylisiä enää ja kai se kuvatilakin loppuu pian.. Apua, en tiiä yhtään mitä teen, EHDOTUKSIA ?

15 kommenttia:

  1. no et varmaa poista näi pitkä aja jälkee!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en mä kyl oikee tässäkää haluu jatkaa noitte vanhoje postauste kans:(

      Poista
  2. alota vaik se sun kaverin ellenin kaa yhteinen blogi :) ku sehän ei oo kauaa omaa blogiaan kirjottanu! ja kahdestaan on aina hauskempaaAAAaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nojoo, ihan hyvä idea muute, mut haluun pitää ehkä silti blogii yksin :)

      Poista
  3. Mä ite kanssa ennen joulua miettisin uuden blogin alottamista, ja sitten siihen päädyinkin, ja se on ainakin tähän mennessä ollut tosi tosi hyvä päätös :) mul oli just kans toi sama fiilis, että vanhat postaukset ei tunnu enää omilta ym niin koin sitten ainooks vaihtoehdoks alottaa uudestaan, et oikeesti suosittelen. On ihanaa ja jotenkin tosi inspiroivaakin alottaa ihan puhtaalta pöydältä, tehdä uudesta blogista entistä enemmän nykysen itsensä näkönen. Eikä missään nimessä kannata/tarvii poistaa kaikkia vanhoja postauksia, ne on just niitä parhaita muistoja meinaan, ainakin tulevaisuudessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä niin, tuntuu kauheen haikeelta jos vaan poistaisin kaikki vanhat postaukset ku niihin kuitenki liittyy nii vahvasti se, miten oon kehittyny bloggaajana ja muutenki ihmisenä.. mut toisaalta en vaan enää oo yhtään samanlainen ku ennen ja tää sama blogi alkaa tuntuu vähän ahdistavalta. no, mut kiitti tosi paljon kommentista, mietin viel ainaki hetken aikaa et mitä teen:)

      Poista
  4. alota uus blogi! :)

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Oon kans ite miettiny pitkään, että poistanko vanhat huot postaukset vai teenko suosiolla uuden. Vaikka luulis et kyseessä on pikku juttu ni emmä silti osaa päättää :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en mäkään osaa!! just toi mitä jonna sano tos aikasemmis kommenteissa on nii totta... niihi postauksii sisältyy nii paljon kaikkii muistoja, äh hankalaa!

      Poista
  7. AnonyymiApr 2, 2012 04:34 AM
    alota vaik se sun kaverin ellenin kaa yhteinen blogi :) ku sehän ei oo kauaa omaa blogiaan kirjottanu! ja kahdestaan on aina hauskempaaAAAaa <- Ei paha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD:DD:D haha meijä yhteisest blogist ei kyl tulis mitään :D

      Poista
  8. Et ainakaa lopeta kirjottamist ! Uuden blogin alottamine ja kaikki iha puhtaalt pöydält ni vois olla iha hyvä idea :)

    VastaaPoista