torstai 16. helmikuuta 2012

Tyydy siihen mitä et voi muuttaa, muuta se mihin et voi tyytyä




Siinä meni ehkä jopa paras ja fiiliksiä nostattavin päivä lukiossa tähän asti ! Voin vaan kuvitella miltä abeista tuntuu, viimine 'koulu'päivä ja saa pukeutuu ties miks, saa huutaa ja heittää läppää opettajist, hetken ajan opettajat on sun kamuja ja sut ympäröi valtava ihmisjoukko jossa jokanen henkilö on oottanu sitä päivää koko lukion ajan... Aaa herranjumala oli hieno päivä, abeil on syytä juhlia et ne on päässy kaikkien niitten tuskasten koeviikkojen läpi ja selviytyny jopa fysiikantunneista.. Huomen on sit wanhojen aika juhlia ja vuoden pääst saan sit ite olla päivän ajan prinsessana :)
Muuten ei oo tapahtunu mitää erikoista, harkat peruttii tuntii ennen ku ne piti alkaa ja siihen lösähti se. Tänää oltii Essin kans ja huomen ois ehkä suunnitelmis mennä keilaamaa ja tai jotai semmost tyttöjeniltaa tai saa nähä mitä ilta tuo tullessaan :) Ei mulla muuta. Kurkku on hyvää ruisleivän päällä. heippa!

2 kommenttia:

  1. oon niin samaa mieltä tosta tän päiväsestä, oli ihan mahtavaa :D ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep ! vaikkei ite päässykkää tekemää mitään ni se positiivisuus oli nii voimakas et hymyilytti kokoajan ku katto heit :)

      Poista