perjantai 14. lokakuuta 2011

I open my eyes, it was only just a dream


Siinä eilisen illan ja tän päivän juttuja, löysin kasan unohtuneita koruja ja tungin ne sitte kaikki käteen samaan aikaan, ihan kiva piristys oli ku olin eläny koruttomana hetken aikaa :) ja noista kynsistä tuli ainaki mun mielest kivat siihen nähden et oon ihan surkee lakkailee kynsii ! Toi kuva ei oikeen anna niille oikeutta, ne näyttää kivemmilta ihan luonnossa ku kameran linssin ja tietokoneen näytön läpi. Toi kimallelakka on siitä kivaa, et siinä on tollasii isoi kimallepalloja ja sit tollasta pientä hilettä. Taisin varastaa ton vahingossa äitin laatikosta...... Ja toi kynä on kans ihan ykkönen ! Sen korkilla saa kivasti kaikki liat kynsien alta pois ja sen jälkeen sen kynän terän kanssa siis "väritetään" kynnen alta se pää valkoseksi, ja se kuultaa sitten kynnen läpi ja saa kynnet näyttämään siistimmältä. Pitäis käyttää useemmin !

Enpäs ookkaan pitkään aikaan postaillu ns. "normaalia" postausta, kaikki ollu oikeestaan johonkin aiheeseen keskittyviä, johtuu ehkä siitä et oon miettiny ihan sikapaljon asioita nyt lyhyen ajan sisällä. Mitä mieltä ootte, tykkäättekö et välil tulee tommosia mielipide/ajatuspostauksia ? (-:

Keskiviikkona siis pitkästä aikaa oli harkat, tykkäsin ! Ja ehtisin myös pienen tauon jälkeen näkemään Essiä, ihanaa Eilinen meni taas Vilman kanssa, niinku melkeen aina tuppaa nää päivät nykyään menemään.. Samat harkat, sama toinen harrastus ja illanvietot/viikonloput. Ei kyllä haittaa yhtään !
Aattelin postailla viel tänään myöhemmin, tekee mieli :) Ja ainiin, tein taas virheen..... Suuhun uppos arnoldsin tavaraa Ellenin kanssa, no, ei auta ku lähtee lenkille kuluttamaan ne pois. Mut oli pakko, nyt on tää huima viikon syysloma ja Ellen lähtee huomenna Saksaan. Viettäkää te kiva päivä, mäki yritän tehä loppuillasta mukavan !

PS en vieläkään pysty kommentoimaan omiin postauksiini, enkä välillä teidänkään postauksiin, mut luen kyllä kaikki kommentit ja niitä saa ihan mielellään laittaa lisääkin ! (-:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti