torstai 27. lokakuuta 2011

Sunlight

Ensiks pyydän anteeks postaustaukoo, tulin sunnuntai-illal kuumeeseen ja sil yöl tais olla korkeimmillaa tasan 40,0 astet kuumetta... Maanantai meni sängynpohjalla, tiistaina olin jo siinä 37-kuumeessa ja eilinen meni sit ihan terveenä mut kotona. Tänää olin koulussa, 8-4 tälleen pidentyneen syysloman jälkeen ei todellakaan ollu herkkuu.. Muutenki kurkku ihan sikakipee koko ajan, pää särkee ja lihaksii särkee ku jonku maratoonin jälkeen. Mikäköhän virus tääki on.. No, turha valittaminen sikseen ja syysloman viimisiin päiviin !







Oltiin veljien kans perjantaista lauantaihin mammal yökyläs, pelattiin Wiitä, katottiin BB:tä ja syötiin ehkä kaikkien afrikan lapsien edestä..








Sunnuntaina lähettiin Vilman kanssa Helsinkiin Kauneus & Terveys -messuille, siel oli kyl tosi paljon nähtävää, halli tuoksu meikeille ja hiusaineille ja koko paikka oli täynnä kaikkiii kauneustuotteita ! Siel oli kyl tosi kivaa ja toooosi paljon nähtävää siihen asti, kunnes aika alko käydä vähän pitkäks koska sitä oli ihan liikaa.. Popsittiin siinä sitte Heseruokaa, ja sit lopulta istuttii reilu tunti jossain penkillä ja katteltiin ihmisvilinää, ja huomasin et mul on tositositosi paha olo ja kylmä. Bussissa kummatki nukuttiin, ja tos aikasemmin kerroinki et olin kipee, ni kaaduin sit vaa suoraan sänkyy ja nukahdin (: Ostokset kuvailen ja esittelen tääl myöhemmin, en oo näil paranemispäivil jaksanu tehä mitään.

Osallistuin kans KUVAKILPAILUUN, käykää ihmees äänestämässä ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti