keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Sä oot se mies, jonka haluan viereeni aamuisin

Nykyään maailma on niin rajoittunut, laitettu raameihin kaikki säännöt minkä näköinen täytyy olla, jotta kelpaa niihin porukoihin joita arvostetaan ja joilla näyttää kaikki olevan hyvin. Jos sä teet omasta mielestä superhienon löydön alekorista tai vaihtoehtosesti käytät sun säästöjä johonkin vaatteeseen, johon ihastut ensisilmäyksellä, sä huomaat seuraavana päivänä, että joku katsoo sua arvostelevasti ja sun silmissä erittäin hyvältä näyttänyt paita saakin kaikilta muilta negatiivista huomiota. Se on joko väärän värinen, väärän mallinen, alekorista napattu parilla eurolla ja se sana ALE tekee vaatteesta arvottoman rätin. Jos käytit pienen omaisuuden asiaan, jota toiset vihaavat, vaate tai tavara jää kaapin pohjalle lojumaan kaikki rahat nielleenä.

Miksi varsinkin tytöillä on syrjinnän perusteena ulkonäkö ? Mitä sille itse voi minkä näköiseksi on syntynyt tai jos ei kertakaikkiaan rahat riitä joka viikko uusiin vaatteisiin ? Joku saattaa kerätä viikkotolkulla rahaa, jotta saisi vaatteita tai tavaroita ja pääsisi ihmisten suosioon. Mutta onko se suosio ja muiden hyväksyntä se tärkein asia, jota täytyy tavoitella ?

Lopeta sen miettiminen mitä muut susta ajattelee. Ole oma itsesi ja nauti ! Huomaa se, et mitä enemmän sä lähetät positiivista energiaa ja hymyjä muille, sitä onnellisempi sä itsekin olet. Onko ne vaatteet ja ulkonäkö kuitenkaan se tärkein juttu maailmassa ? Milloin maailma muuttuu vähemmän ulkonäkökriittiseksi ja milloin me opitaan elämään ilman paineita siitä, miltä me näytetään ? En oo itse yhtään parempi, kaikki viettää tässä iässä useita tunteja viikossa peilin edessä arvostellen itseään. Ympäristö vaikuttaa yksilöön, ja yksilö ympäristöön.

1 kommentti:

  1. ihana postaus :)! samaa mäkin oon joskus miettinyt ja tullut siihen tulokseen kai se on vaan hyväksyttyjä ja itse pyrittävä siihen että ulkonäkö ei enää merkkaiskaan niin paljon ja jaksais olla välittämättä muiden mielipiteistä :)

    VastaaPoista