torstai 23. elokuuta 2012

Legend says, when you can't sleep at night, it's because you're awake in someone else's dream.


Ihanaa, kokeilin picmonkeytä ja taidan muokata sillä tästä eteenpäin kaikki kuvat :) tosi nopeeta ja yksinkertasta ja mun mielestä ainaki paljon paremmat toiminnot ku picasassa! Jotkut kuvista on ehkä vähän ylimuokattuja, mut innostuin liikaa!

Mut on vallanu varmaan joku syysuupumus, kesä ja lomailu vaihtui koulunkäyntiin ja kokoajan on jotain mitä pitäisi tehdä. Yritän aina löytää motivaatioita yksinkertaisiin läksyihinkin milloin mistäkin: lenkkeilystä, päikkärien nukkumisesta, ihan mistä vaan... Tuntuu että laistan kaikista vastuista ja löydän aina itteni tekemästä jotain muuta kuin sitä mitä pitäisi. Nyt ois oikeesti aika ryhdistäytyä, ja ehkä se tästä, viikonloppuna nukun univelat pois ja alotan reippaamman arjen :)

Mun päivät on menny aika samaa rataa, lukiolla, lenkeillä, kaupungilla, kavereiden kanssa, treeneissä tai tekemässä läksyjä. Konettakaan en ole kunnolla saanut avatuksi, mutta tänään en oo sitte muuta tehnykkään.. Huomenna ois suuntana karjaa ellenin kanssa suoraan koulusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti