maanantai 21. maaliskuuta 2011

bumpy ride

tänää oli siis tunti, ihanaa oli nähä Elllen ja Vilmuri taas !♥ tunti meni vähä sekoilles, kaikki hepot oli iha sekasi ja paris vaihees osa vaa lähti laukkailee ympäriinsä ja kaikki vähä kyttäs sitä katsomopäätyy. mut oli kiva tunti, mentii pituushalkasijaa mis oli 5 kavalettii/estet. Milla teki vaa muutaman jättiloikan et iha hyvin meni (: ellenin ja vilman kuvat ei oikee onnistunu, ei tuol maneesis oikee saa kuvii. No sit toivottavast ku päästää kentäl hyppimää/vääntää kouluu :) täs silti muutamii kuvii..:
siin viimisenä just tollane ihme loikka, mut ei se ees tuntunu nii pahalt ku joskus :Dd muutaman kerran se tuli toho korotetul pystyl semmosel loikal mut pysyinpähä ainaki selässä=)

huome sit yheksää, jee ! vaa jotai turhaa englantii ja PULKKAMÄKI. siis en voinu sietää pulkkamäkee sillon ku oli pakkast sen verra ettei ollu loskaa mut nyt ku on tota saatanan loskaa joka puolel ni PULKKAMÄKEE ? ok. meitsi näkyy siel varmaa saatana lökärit ja tennarit jalas.

 joo ja tunnin jälkee vintil oli hieman hauska tunnelma.. (; aika söpöö. no mut rakastan noit ihmisii, iha parast seuraa :) ! mut meitsi menee täst syömää vastaleivottuu pullaa nam, ja saunan kaut lukee Miss Mixii (joo en oo vielkää ehtiny lukee loppuu) ja Ellee ja Suosikkii, ku oli tullu postist joku näytenumero :o mut joo, ihanaa et huome sit saa nukkuu pikkase pidempäää sentää ja pääsee äitin kyydil taas (: koht tulee mopoilmat jee ni ei tarvi kyytei kysyy kokoaja tai raahautuu bussii. mut se on heipsuli♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti