sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

The language of friendship is not words, but meanings.

L a u a n t a i
kuvailin aamusta teille meikkipostauksen ja vähän hiuspostaustaki ja sit siivoilin ja muutin sängyn paikkaa:) iltapäiväl lähin ellun kans ajelee ku hänki sai vihdoin sit pösön kuntoo:) kävästii plazas kiertelemäs ja mukaa tarttus eurolla toi kattona tähtitaivas-leffa ja heseruokaaaa (ylläri). sit matka jatku jesselle josa oltii porukal hetki ja sit lähettiiki ellun kans taas. piti mennä viel vähä ajelee mut kummatki oli sit nii jääs ja alko satamaa VETTÄ ni päätettii kiltisti lähtee himaan. yön olin koneella ja tekstasin ku ei oikee tullu uni.

S u n n u n t a i
tänään heräilin jo puol 9 aikaan ku en saanu sit enää unta. torkuin ja löllöttelin siin hetken ja huomasin vähän ajan päästä et mun puhelin on kadonnu ja se on äänettömällä.. sain siis taas yhen syyn lisäää siivota. joskus iltapäivällä sit löysin sen jostain patjan alta, en tiiä mite se oli sit taas sinnekki joutunu. sit ellu pelasti mut tylsyydenkuolemalta ja huristeli tänne pösöllään:) juteltiin kaikesta ja syötiin, ja sit ellun pitiki jo lähtee. jäin sit tänne tekee koulujutskuja ja lakkailemaa kynsii. sit nukahdinki hetkeks kisulin kans kauheesee tyyny-ja pehmoleluvuoreen ja ku heräsin ni tulin muokkaamaa näit kuvia ja simmottiiii. koko viikonloppu oli ihan liian tapahtumarikas mut kai sitä tuli jotai opittuaki, ellenin ja vilman kans ollaa kyl nii puulla päähän lyötyjä et mitä tääl maailmas välil tapahtuukaa mut todettii ettei kaikkee ees kannata ymmärtää. nyt ilta jatkuu ton eilen ostaman leffan kans, heissulivei!

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. heei tosi kiva postaus ! ja näin sut tänää pariinki kertaa kaupungilla ;) oot aika lyhyt (?)

      Poista
    2. kiitos!:) ja joo oon, 160cm :D:D:

      Poista
  2. Heiii rosa kurkkaappa, mulla on sulle haaste mun blogissa :) http://masmakko.blogspot.com/2012/03/7-asiaa-minusta.html#comment-form

    VastaaPoista