lauantai 26. marraskuuta 2011

I wake up and it's over


Rakkaus ei aina toimi, jotkut ovat täydellisiä toisilleen vain papereilla, toiset taas vain sopivat yhteen saumattomasti ilman nimiä papereilla eivätkä tarvitse laillista todistusta yhdessäolosta pysyäkseen yhdessä myös vastoinkäymisissä. Joskus se paras ei vain halua sinua. Joskus se aivan väärä pitää sinua parhaana mahdollisena ehdokkaana.

Mistä rakkauden tunnistaa ? Rakkautta ei voi määritellä tai selittää kukaan sellainen, joka ei ole koskaan kokenut sitä, mutta myös niiden, ketkä ovat sitä kokeneet, on vaikea määritellä tai selittää sitä. Rakkaus voi kohdistua moniin asioihin. Kauneinta ja puhtainta rakkautta on vanhempien pyyteetön rakkaus lapsiaan kohtaan ja romanttinen rakkaus. Rakkaus ei katso ikää, aikaa tai paikkaa. Rakkaus voi olla kiihtynyttä sydämentykytystä toisen lähellä ollessa tai pelkästään ajatellessa toista. Rakkaus voi olla sitä, kun et saa häntä pois ajatuksistasi. Jos se tuntuu mahdottomalta unohtaa ja miettiä muita asíoita, ehkä hänen kuuluukin olla siellä ?

Rakkautta ei voi mitata millään mittareilla maailmassa, sen mittaamiseen ei riitä korkeimmat teknologiat ja laitteet. Rakkaus lisääntyy rakastamalla, mutta rakkaudelle ei ole ylä- eikä alarajaa. Maailmassa on aina liian vähän rakkautta, joten jos todella rakastat, rakasta kunnolla ja niin kuin sinua ei olisi koskaan satutettu. Ihminen ei ole ihminen ilman toista ihmistä, eli ihminen ei voi olla ihminen ilman toisen ihmisen rakkautta.
Rakkaus on varmasti niiden ihmisten mielestä maailman ihanin tunne jotka ovat sen kokeneet. Samalla nämä ihmiset kuitenkin tietävät, että rakkaus osaa satuttaa ja sydän voi särkyä niin, että kestää vuosia, ennen kuin se sykkii täydellä teholla. Aika parantaa haavat muttei auta unohtamaan, arvet jäävät aina.

1 kommentti: