perjantai 14. lokakuuta 2011

When love takes over

Älä turhaan tuhlaa aikaa sellaiseen ihmiseen, joka ei tuhlaa aikaansa sinuun. Ei kannata tuhlata rakkautta ihmiseen, joka ei tuhlaa rakkautta sinuun. Älä käytä kyyneleitäsi ihmiseen, joka saa sinut itkemään uudelleen ja uudelleen, jollei hän valuta yhtäkään kyyneltä vuoksesi. Mutta silti, jos itkettää, itke. Mutta älä sen ihmisen vuoksi.
Hymyile niille, jotka saavat hymyn sinun huulillesi. Luota vain ihmisiin, jotka ansaitsevat luottamuksesi ja jotka luottavat sinuun. Parempi odottaa, että ihminen luottaa ensin sinuun, ennenkuin luotat häneen. Luottamus on yksi petollisimmista asioista maailmassa. Luottamuksen voi pettää, ja luottamus voi pettää.
Valitse lähellesi ne ihmiset, jotka saavat sinut kuplimaan sisältä, jotka tuovat sinulle hyvän mielen ja joiden seurassa niinkin tärkeä asia kuin aika unohtuu. Anna heille kaikki se aika, jonka muuten viettäisit tietokoneen ääressä kotona tai telkkaria katsoen. Tutustu uusiin ihmisiin, näytä heille valoisin puolesi, varo paljastamasta liikaa, mutta nauti täysillä äläkä mieti turhia. Älä välitä niistä negatiivisista asioista, joita sinulle sanotaan. Välitä niistä positiivisista asioista ! Jossain negatiivisessa asiassa voi olla myös jotain positiivista. Elät vain kerran, elä se kerta täysillä, sillä mikä vain valinta voi loppujenlopuksi olla se oikea, vaikka se alussa olisikin vaikuttanut väärältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti