lauantai 30. huhtikuuta 2011

I Will Stay











siiinä vähä ostoksii mitä on tullu täs viikol ostettuu + lahjoi ku oli synttärit !(= ei tos oo kaikist kuvii, mut kuitenki.
- laukku H&M
-tuubitoppu H&M
-ruskee neule H&M
-2 pantaa H&M
-vyö H&M (joka hajos heti)
-musta huivi H&M
-tummansiniset farkut H&M
-kevättakki VeroModa
- lahjaks sain mm. Nominationii tollasen roikkuvan sydämen essilt, lassilt ton vaaleenpunasen timantin ja mammalt vaaleen timantin(: oih i like it !

sit lahjaks viel tositositosi paljo suklaat valitettavasti, askelmittari en kyl tajuu kui vähä vinkkinä ilmeisesti ja sit vaaa jottai 200e + viel on saamat porukoitten lahja jonka saan ite valita ! se on varmaa sit converset/jotku kivat kengät ja shortsit ja kesävaatteit, ku oon ite ostanu noi kaikki edel mainitut synttärirahoist ja jäljel 40e ni tarviin sponssaust;)
mut jepa, se ois sit vappppu ! tänäää koulus tuoksu käytävil vaa spray-hiusjuttu ja käytävät täynnä ilmapalloi ja serpenttiinii, sit menin kaupungil vähä shoppaileee ! ja sit käväsin kotoo ja lassil c: ja sit tulinki kotiii ja ollu vaa koneel ja nuuhkinu noit ihanii simantuoksui ja munkintuoksui keittiöst ku äiti teki(=
eipä täs viikol mitää erikoist oo kauheesti tapahtunu, taidan mennä täst unten mailllle ja huomen sit vähä vapputunnelmis ! klara vappen hela natten och puss♥!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti