tiistai 27. joulukuuta 2011

White Christmas, where you are ?


Jouluaaton ja joulupäivien postaukset tulee nyt tosi myöhässä, mut syytetään siitä tapaninpäivänä iskenyttä kuumetta ja kauheeta myrskyä ! Puhelimet oli hetken mykkinä ja sähköt 12tuntia pois. Lämmin heseruoka maistu kaiken jouluruoan mättämisen jälkeen, mut karkkeja on vielä vaikka muille jakaa..

Mun joulu meni siis rauhassa kotona perheen ja mamman kesken, saunottiin ja syötiin, otettiin veljen kanssa kuvia ja syötiin vähän lisää. Oli eka joulu mun elämässä ku joulupukki ei ehtiny sisälle asti mua kattomaan :( Veljet lyösi sitte lahjat pihakeinusta jonka toi myrsky on tähän päivään mennessä jo ehtiny kiskoa ties minne. Kuvissa on muutama parhaimmisto lahjoista, kaikkia en jaksanu kuvata tän kuumeen takia. Ykköseks nousi noi Logitechin kauittimet, nyt kuulostaa musiikkikin joltain ! Sen lisäks aivan ihana Thomas Sabon koru ♥ Singstar suomisuosikitkin kääriyty lopulta ulos paketista. Noitten lisäks sain melkeen 200e käteisenä ja lahjakortteina, pyjamia ja sen semmosta.

Tuun postailemaan mahollisimman pian ! Tuol on taas uus myrsky ja tää nettiyhteys pätkii ihan kamalasti, mut toivottavast ei tuu taas tällasta hiljaiseloa, seuraava postaus onki se 100:s postaus ! Onko teillä jotai ideoita vai laitanko siihen vaikka parhaat blogit noista mitä ootte linkannu ?

3 kommenttia: