tiistai 14. kesäkuuta 2011

When You`re Young

Jare&VilleGalle ft. Heikki Kuula - Nelisilmä

^ iha aluks pitää kertoo sellane jutska et on tullu pelattuu nintendoooooooooooo ja ties mitä, oon löytäny miniclipin ja pelikoneenki pelit taas uudellee !

MUTTA eeei hemmetti täs on ollu TAUKOO ! nyt asia on korjattu ja luvas on SUPERHYPERPOSTAUS !

elikkä ensinnäki, vika kouluviikko meni koulus siin et mietittii kavereitte kans et mite tää voi olla täs. mite kolmen vuoden moisios käymine voi loppuu siihe ? :o kaikki uudet kaverit, tutut... nauretut jutut, muistot.. häipyy mustavalkosina kuvina aivoje takaosaa. tilal tulee lukion uudet muistot, uudet kaverit ja tutut. uudet menestykset ja menetykset. sitä elämä on.

päättärein sit telttailuu essin, vilman ja lassin kans ! ka todistukses oli tasan 8. oon iha tyytyväine, jaksotodistukses nostin 4 numeroo mihi en oo ikinä enne pystyny ! kulta oli koulus komeena, iskä vaa oli mun kameran kans nii tumpelo et mitää teetettäväks menevää kuvaa ei saatu aikaa. illal sit vilma otti kivoi kuvii meist, yhen ainaki tulostin itte kehyksii ja seinäl, varmaa vien ky teetettäväkski !

sit sunnuntai meni siin lassin kans, sit alkoki loma !♥ aurinkoo riitti kyl nyt koko ekan viikon ! arkipäivät meni siin et aamupäivät vahdin veljee, eli vein sen maanantain vuohensaaree, tiistain oltii koton vaa, keskiviikko äitil oli vapaa ni ei tarvinnu tehä mitää (: torstain kävästii heses syömäs ja totesin et Falafel-ateria oli TOSI pahaa :o sit perjantain kävästii lassin ja veljen kans jätskil toril ja sit tehtii jotai siin pihal. aika kivasti ku saan viikost 50e (: eikä toi ees oo paha, 9-puol 2 arkipäivät. ja se oli vaa eka viikko, saa nähä et tuleeks viel lisää. ei ainakaa täl viikol. (:

sit iltasi käytii vaa märyn lammel, oli sikakivaa ! taas sama porukka, ellen vilma lassi ja oli se essiki meijä kans kerran. pienet rusketusrajat on vaik oltiiha me ykski pv 4 tuntii lammel, se oli ehkä kivoin pv koko lomas siihe asti ! aino mansikkajäätelöö, nrj kaijuttimist, paras seura, kiperii kysymyksii ja paljon nauruu ja aurinkoo ! välil pulahdettii uimaa ja sit taas chillailee rannal (: tykkäsin, sit ku sais noi lämpimät ajat takasi ni uudestaa uudestaa !

ja tänää oli oikee syöminkien syömingit.. taas nelikko koolla, mä lassi ellen vilma ! oltii vilman terassil ja grillailtii sikana maggaraa ja maissii ja ellenin säälittävä tomaaatti. ;) sit oli siin lettuja, karkkii, limsaa, mehuu, unohtamat activia jukurttii ! tehtii omii tutkimusmatkoi märys, löydettii kokonaine kuollu orava kissan suust ja alko aurinkoki paistamaa kivasti ni päästii siis uloski. ja pelailtiihan me afrikantähteeki (:

sit oon lomal ehtiny kans perheen kans jonnekki teatterii, jaksanu paistaa elämän ensimmäisen kerran koko lettutaikinan ite ! siihe meni vaivane tunti (: ja tietty viettäny laatuaikaa kullan kans ja tallil. sit on yhet kaverin estekisat (50cm) koettu ja kuvattu ja tietty ratsasteltu, eilen olin yksin lähes tunnin maastos Veikan kans. ihana ilma ja ihana ettei poni temppuillukkaa kauheesti ! kesäl tulee kyl toi maastoiluki tutummaks, pitää Anne pyytää mukaa joskus koiran kans näyttämää jotai kivoi uusii reittejä ja vois Hilsun kans koittaa kärryjenki kans mennä. sais pojan nopeemmi timmiks !

huome ois luvas ainaki vahtimist et veljet pääsee jalkkisharkkoihin lähtemää pyöräl ja pitää kattoo et niil on eväät ja kaikki kunnos. sit kai lassin kans jottai, pelaillaa varmaanki nintendoooo vai mikä onkaa :DDd mario karttii ! paras peli ehkä ikin.

tos on sitte jotai kuvii mitä täs nyt on kerääntyny, niit on sit paljon...   mut ihmiset rakkaat ! en keksi oikee mitää postauksen aihetta, joten voisitte vaik kommentoida tähän postaukseen et mist haluutte et kirjottelen ! kaikkee saa ehdottaa, suostun lähes kaikkee (: ois kiva saada järkeviiki postauksii aikaseks ! mut kuvien jälkeen, puss & kram ♥
(PS!!! noit kuvii on nyt jo liikaa, ni kesäsii kuvii Hilsust & Veikast + päättäreist ens postauksee ! see ya♥)

söpöläiset♥
maggaraaaa !
ellen ja tomaatti......
rakastuin toho kelloon !
orava & kisumisu Åke
 

aina ei onnistu...

2 kommenttia: