tiistai 14. kesäkuuta 2011

Till The World Ends

YHDEKSÄN ASIAA, JOITA VIHAAN YLI KAIKEN
  • tylsyys. siis sellanen tylsyys ettei oikeesti mitään tekemistä, eikä huvita vaan olla. nykyää on ollu liianki vähän aikaa vaa itellee ja oleskeluun, joten ei oo tullu tollasta "tylsää tylsyyttä".
  • valehtelu. rumaa, ei kovin ystävällist eikä todellakaa kuulu aitoihi ystävyyssuhteisii. pienet valeet ja huijaukset on mun mielest sillon tällön sallittui, mut suoranaisel valehtelul ei kyl mitää pistei heru.
  • kaksnaamasuus. osa saattaa laittaa tän kaksnaamasuuden toho valehtelun piikkii.. mut siis sellaset ihmiset saa kyl veren kiehumaa ja tulemaa joka reijäst ulos jotka sanoo päin naamaa jotain ja sit tarkottaa toista, puhuu sust paskaa muille vaik on sanonu jotai toista sulle. jos sul on kaks naamaa ni mite tiiän kummalle niist puhuu ?
  • lihominen. siis mite se voi olla nii et jos sä syöt ja herkuttelet yhdenki päivän ni ainaki mul näkyy seuraavaks se sit mahas ?
  • jääkaapin tyhjyys. okei tä kuulostaa naurettavalt, mut ihan oikeesti, se on rasittavaa ku tuut esim. tallilt kotiin ja kauhee näkä ja missää ei oo mitään ruokaa !
  • riitely. liian usein vika mussa, mul on liikaa anteekspyydeltävää kaikilt tärkeimmilt ystävilt. mut eihä kukaa voi riidellä yksin, aina siihen tarvitaa kaks ihmistä.
  • rahattomuus. jos oikeesti tarviit jotain, ja rahaa ei vaan oo, ni se tunne on syvältä. vaatteil pärjää joo samoilla aika kauan, mut on se kiva uudistaa välil tyyliään ja ostaa jotain uutta, tai jos varsinki meikit on loppu tai muut sellaset, ei sitä vaan pärjää !
  • puhelin sammunu. joko akku loppu, tai sit jumittaminen. yleensä aina sillon ku on joku tärkee viesti lähtemäs tai oot kirjottamas sitä, tai pitäis soittaa jollekki ihmiselle heti..
  • ikävä. sä kaipaat ja kaipaat toista ja et saa sitä mielestäs, et nää sitä sul tärkeet ihmist etkä vaa pysty olemaa ilman et se on sun ajatuksis joka ikinen sekunti.
ja nyt niit mun lupaamia kuvia !

ensinnäki, tänää olin tallil, menin veikal pelkäl riimul ja ohjilla (: meni ihan kivasti vaik istuinki takaperin :Dd ja sit maastakäsinharjotuksii, joita pitää tehä tän päivän perusteel lisää viel ja paljon.. sit irtojuoksutettii sitä jollai 30-40cm esteil, hyppäs tajuttoman hyvin yli !! takajalkaan tuli vaa joku pikkunaarmu ni piti puhdistaa se. sit käväsin kirjastos, löyty täl kertaa aika paljon luettavaa, aattelin et nyt lomal ois kiva pitkäst aikaa lukee jotain (: ja sit tulin äitin kyydil kottii, ja ku se on kampaamos töis ni otettii samal mul värii, tänää värjäilee sitte ja huomen varmaa kuvia ! sit se osti/otti mul sielt tollaset hiusaineet, eli toi turkoosi on tajuttoman hyvää semmost suoristusgeelii, pitää hiukset kosteellaki suorana, jos laittaa tota ja suoristaa (: ja toi toinen on hoitoainet joka pitää värin hyvin pääs. sit loppuillan vaa oon ollu koneella, lukenu ja vaa ollu pitkäst aikaa. oli aika kiva päivä sit loppujenlopuks vaik alkoki vähän huonosti.
nyt ne loput kuvat, sit meenki hiustenvärjäykseen ! bye ♥






sit vähä päättäritunnelmii (:


1 kommentti:

  1. tuttu tunne, ku tulee tallilt kotii ja jääkaappi tyhjänä... mut tosi kiva blogi ja kivoja kuvia :)

    VastaaPoista