sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

somebody to love








joo elikkä eilen ei mitää erikoista, olin mammal teijol ja sit ku tulin takas saloo ni lähin heti ulos lassin kans. kengät tuli iha läpimäriks ja oli aika kylmä ! ;s sit söin söin söin ja söin ja katoin vaa telkkuuu. normi lauantai.(: tänää sit nukuin yli 12 <3 ja sit lähettii tallil siin jossai puol 4 aikoihin, Essi teki maastakäsin harjotuksii Hilsun kans ja se on kyl kauhee jäärä.. Itsepäine talipallo ! Se rynnii iha yli ku yrittää pysäyttää.. Saatii iha kivoi videoi sillee ku otti maasta ja Hilsu laukkas ja ravas ohi=) se vaaa et mukavasti sit kamera valitti et akku melkee lopus ni ei voitu kauheesti kuvailla. sit haettii Veikka kentäl ja menin selkää, Essi hoiti Hilsun pois ja lähettii maastoo. Siel oli vähä liukast, mut etittii sellane kiva ylämäki mikä ei ees ollu kauheen liukas ja sit nostin laukan ku Essi kuvas sillee maantasost ku menin ohi. Laatu ei ollu kauheen hyvä mut eipä se mitää(: muutama liukastumine tuli, ja poika iha tärisi lopuks ! :o sit ravailin siin kentäl hetken pitkin ohjin ku en siel maastos voinu oikee. aika rento oli tänää ja astu kivan joustavasti taas =) sit jäätii siihe tarhaan kuvailee ja iha kivoi kuvii tuli.
sit oon vaa täs käyny suihkus ja ollu koneel, löysin eilen vihdoi paikan mist saan ladattuu musaa suoraa youtubest <3 oih. ja nyt katon taas samal idolssiiiia. huome ois sit taas kouluuu.. mut uus jakso ni vähä jotai piristyst ! (= kuinkakoha mont kertaa oon taas tänki sanonu xd mut joo. täs ois vähä eilisii kuvii teijolta:








noit älyttömän hyvii keksei mitä dipataa maitoo, ja sit mamma oli tehny vihreet maitoo elintarvikevärin kans :Dd sit siin on asukokonaisuus, eli toi ruutupaita ja huomasin et siit saa vähä kivemman ku sen solmii tost alhaalt. ja sit iha toi perusmustatoppi, mustat farkut mist en nyt erityisesti tykkää mut ne on tosi ihanat jalas ja hiukset nyt on mitä on. :D ja sit mul oli toi mun ihana pikkulaukku mis on metalliketju ni kokoaja kans mukana=) huome varmaa laitan ton saman ruutupaidan.
huome sit taas tunti, Ellen ja Vilma tulee kattoo & kuvaa ! meen Millal, ihanaa. Se vaa tekee semmosii kivoi jättihyppyi aina ja viimeviikollaki yks tippu silt esteen jälkee ku lensi kaulal.. No mut ois aikaki tippuu ku en oo tuol tallil tippunu pitkää aikaa. mut nyt meen, heipppsulii !♥
ps. tuntuu vähä tältä taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti