torstai 17. maaliskuuta 2011

raise your glasses

päivä alko ihanasti ku sain nukkuu kaheksaa ku menin vast 9  ja pääsin äitin kyydil ! no koulus ei mitää erikoist ollu, paitsi toi matikankoe. joka meni pyllyy. (y) ja hienoo ku vika bilsan tuntiki peruskoulus ja puhuttii valaista ja jos ne lentäis ni mitä tapahtuis ku ne paskantais ja läjä läsähtäis päähän tai sit jos ne kuolis ni sit tippuis sellane mukavankokone klöntti taivaast :Dd joo. tulee ikävä noit tuntei.
ja sit tulin koulust kotii, ei mentykkää tallil ja sit aloin leipoo muffinssei jotka jäi vähä raa'aks sisält :s mut hyvi ne meni kaupaks, nii nopeest oikeestaa etten saanu ees kuvii niist. xd ja sit siivoilin ja järjestin huoneen uudestaa, tuli iha kivannäköne oikeestaa ! ja sit lakkasin kynnet ja laitoin niihi SANOMALEHTEE, mitkä kyl alko irtoomaa sivuilt ni oli pakko ottaa pois.





ja sit tuli uus miss mix, ei siel oikee mittää erikoist ollu mut tajusin samal et viime lehdest tuli BRUNO MARSSIN juliste ! heh se sai kunniapaikan mu seinält(: ja sit ihanaa ku nykyää noist mixeist tulee noit sisustusjulistei ne on ihanii ! ja sit kuuntelin tol ihanal iPodi latausjutult musaa iha täysii ja luin lehtee ja leivoin ja siivoilin, tosi rentoo ja ehkä tä teki iha hyvää mulle. huome ei oo ees kokei ni jes ihanaa aijon nukkuu nii pitkää ! huome sit vaa kronikan kuvaus, sit katotaa yh:n tunnil matti-elokuvaa ja en tiiä mitä muil tunneil mut varmaa aika rentoo ku vika pv tätä jaksoo =) sit maanantain uus jakso ja ihanaa ku vaa kaks 8  aamuu, kaks 9 aamuu ja KYMPPIAAMU♥ ja huome sit kans lassin kans=) mut nyt saunaa & jotaai, puss!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti