maanantai 3. helmikuuta 2014

We<3It:n kätköistä


Kaipaan niin paljon lomamatkalle, johonkin lämpimään.... Pelkkää rantaa ja turkoosia vettä, eksoottisia eläimiä ja ruokia.. Kesällä ois suuntana mulla ja poikaystävällä matka Espanjaan hänen sukulaisen luo, joten ehkä ei tarvii enää kauaa odottaa! // vaikka etelän lämpimät maat houkuttaa, on silti suomen kesäkin vuoden parasta aikaa. Kunhan vaan se kesä tulisi! // haaveilen kylppäriin ammetta.. 

Nyt kun lukuloma on ihan nurkan takana, ja aikaa todennäköisesti jää muuhunkin kuin vaan koulunpenkillä nököttämiseen, aion tehdä itselleni liikuntasuunnitelman. Ei nää ajattelutapaa "huomenna sitten". // jotta lukulomalla pysyy jonkinlainen unirytmi ja pasmat kunnossa, aion panostaa hyvään mutta terveelliseen ruokaan, vedenjuontiin, liikuntaan ja hyviin yöuniin. // nyt olis jo aika panostaa koulunkäyntiin oikein urakalla. Viimeinen koulupäivä on huomenna, jonka jälkeen ei ole oikeastaan muuta kuin kirjoitukset ja kaikki penkkarihumut. Oon tähän mennessä löyhäillyt opiskelujen suhteen, ja nyt on aika kiriä kiinni. // marjojamarjoja ja hedelmiä, tän hetken suosikkeja.

Ollaan katottu poikaystävän kanssa huima määrä leffoja ja sarjoja näinä kylminä ja kolkkoina talvi-iltoina ja jopa muutama viikonloppukin vierähti niiden parissa. // muutama viime valmennuskerta on avannut mun silmät aivan uudella tavalla. Jos vielä kuukausi sitten mietin vakavissani lopettamista, tän päivän valkun jälkeen ei todellakaan tunnu siltä. // oon kanssa harkinnut jo jonkin aikaa jotain pientä ja huomaamatonta tatuointia. Kun menen naimisiin, ranteeseen on tulossa ainakin pienen pieni sydän sen merkiksi, mutta muusta en tiedä. Oon hurahtanut kuitenkin kaikkiin tatuointikuviin... // ikävä tshekkiin, se loma oli ikimuistoinen ja sain viettää perheen kanssa kunnolla aikaa, kun se ei muuten oikein ikinä toteudu.Jos mä saisin tästä bloggaamisesta taas kiinni, kun vihdoin voi päättää itse, mihin vuorokaudenaikaan opiskelee. Pitkään aikaan en ole kameraa kaivanut kaapista, tuolla se nököttää vaatehyllyn ylimmässä hyllyssä. Kun olen tästä lähin valoisaankin aikaan kotona, pystyisin postaamaan jotain omiakin kuvis, uusi vaatteitakin on kaappi pullollaan, ois kiva saada niitäkin joskus tänne blogin puolelle. Tänään sain kuitenkin väsättyä tämän, ehkä ihan kivaa vaihtelua välillä.

Ja ai niin, nyt, kun on tulossa se lukuloma ja tälläkin viikolla on pari vapaapäivää, voisin toteuttaa jotain, mitä täällä ei ole ennen nähty. Toiveita siis kommenttiboksiin, olisi kiva kuulla mitä te haluatte lukea/katsoa, innostusta ainakin nyt riittää.

1 kommentti:

  1. toi alexander oli aika hotti siin kuvas minkä lähetti skyoe ;) kantsii tsekkaa sen chatti siekl on vitust sydämii multa ja siltä kato ne kesän alus olevat ja oioi jos tietästi skype

    VastaaPoista