torstai 31. tammikuuta 2013

Still not too old to die young


1. Laitoin taas pidennykset siitä huolimatta et omat hiukset ei juuri pitene - ne tuo silti tuuheutta ja tuntuu taas kotosalta nä päässä!

2. Onnistunut tyttöjenilta Venlalla kera kaksi Essiä, johon sisältyi texmexsalaattia, ihmisjahti-leffa ja pari jaettua salaisuutta. Oli just niin kivaa ku odotinkin :)

3. Mun joululahja itelleni. Tä on siis Kalevala-sormus, Teljänneito.

Korun aihe tunnetaan jo kivikaudelta, nuorten neitojen kerrotaan sitoneen sillä vyönsä, sillä he uskoivat sen tekevän  hedelmälliseksi. Solmun uskotaan parantavan haavat nopeasti. Solmut ovat aina olleen vahvoja yhteenliittymiset symboleja, jotka ilmaisevat rakkauden lumoa ja ikuisuutta. Solmun taika on todella väkevä.

Ylhäällä vähän sormuksen tarinaa. Vaikkei se ehkä ole sitä, mitä itselleni sormus merkitsee, oli se silti yksi syy miksi valitsin juuri tän Kalevala-sormuksen. Tuntuu tyhmältä, mutta itse ajattelen, että sormus on tavallaan muistutus siitä, mistä kaikesta elämässä voi selvitä ja itseasiassa mistä olen jo selvinnyt tähän asti (solmun uskotaan parantavan haavat nopeasti). Solmu on vahva yhteenliittymisen symboli ja kuvastaa rakkautta ja ikuisuutta - muutama asia, jotka ovat olennaisia kaikkien elämässä. Kalevala-aiheisten sormusten muoto ja aiheet on muutenkin alkanut kiinnostaa, voi olla että synttäreinä toiseen sormeen liittyy seuraksi toinen sormus kaveriksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti